Siisti työympäristö – Tuottava työympäristö

Toimisto hygieniaan on hyvä kiinnittää huomiota.

okoontumisrajoitusten helpottaessa ihmiset ovat pikkuhiljaa alkaneet palailla etätöistä toimistoihin. Korona kuitenkin jatkuu, joten hyvän hygienian tarve työpaikoilla korostuu. Suosittelemme puhtaudesta ja hygieniasta huolehtimisen lisäksi laittamaan vielä maskeja tarjolle työntekijöille ja asiakkaille, vaikka työpaikallanne olisikin päätetty jo luopua maskien käytöstä. Alasta riippumatta työntekijöiden ja kävijöiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää. Uuden normaalin aikana on myös suositeltavaa että työntekijät itse pyrkivät aktiivisemmin pitämään huolta pintojen hygieniasta, joten muista varata toimistoosi puhdistusaineita, joilla työntekijät voivat tarvittaessa puhdistaa esimerkiksi omien tietokoneiden näppäimistöjä.
Alueet, joilla pintoja kosketaan toistuvasti, siivotaan ensisijaisesti ja usein. Käytä kertakäyttöisiä puhdistusliinoja esim. wipex-kertakäyttöpyyhe ja vaihda ne usein. Varmista, että siivoojilla on tehokkaat siivousvälineet ja puhdistusaineet.

Meidän valikoimasta löydät myös toimistoihin kätevät kertakäyttöiset Purell Desinfiointipyyhkeet, joilla on hyvä desinfioida esim. oven kahvat, näppäimistön ja tietokoneiden hiiret ym. usein kosketeltavat pinnat.

toimisto hygienia tampere astukku
Ratkaisut toimistohygieniaan AS-Tukusta

Hyvän käsihygienian ylläpitäminen toimistossa

Toimistotyöntekijät koskettelevat monia toimiston pintoja joka päivä, mikä tekee asianmukaisen käsihygienian noudattamisesta toimistossa olennaisen tärkeää. Työntekijöiden tulisi pestä käsiään usein ja huolellisesti jatkuvasti työpäivän aikana. Käsihuuhteita on hyvä olla saatavilla eri puolilla toimistoa, etenkin eteisauloissa, naulakoiden lähellä sekä kokous- ja taukotiloissa. Saniteettitiloissa ensisijaisesti suosittelemme kuivaamaan kädet käsipapereihin. Me tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden Katrin-annostelijasopimukseen, kysy lisää!