Hajunpoisto | Mitä eroa on PowAirilla ja ilmanraikastimella?

PowAir poistaa hajut turvallisesti kohteesta kuin kohteesta. PowAir hajunpoisto tuotteet koostuvat yli 40 erilaisen eteerisen öljyn uniikista seoksesta, jotka takaavat tuotteelle ainutlaatuisen ja turvallisen hajunpoisto tehon. Huomaa että PowAir on aito hajunpoistaja joka poistaa ja neutraloi hajut, ei vain peitä niitä! Tuotteista löydät ratkaisun aina urheilukassin tuoksujen poistosta suurien hallitilojen hajunpoistoon! Klikkaamalla näitä laatikoita pääset tutustumaan paremmin tuotteisiin ja niiden toimintaan.

Miten PowAir toimii?

Avain tuotteiden tehoon on niihin valitut luonnolliset ainesosat. Tuotteissa ei ole käytetty ollenkaan huonolaatuisia öljyjä.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään elintarvikekäyttöön tarkoitettuja tensidejä yhdessä puhdistetun veden kanssa joilla saadaan taattua tuotteiden korkea laatu.

Tehokkuutensa lisäksi PowAir-tuotteet ovat myrkyttömiä.

Lue lisää PowAirin toimintaperiaatteesta: http://www.purenorth.fi/index.php?id=miten-powair-toimii

hajunpoisto tampere as-tukku powair

Toimiiko PowAir kaikentyyppisiin hajuihin?

Kyllä. Kotiolojen hajut eivät ole yhtä voimakkaita ja yhtä suuria kuin teollisissa ja kaupallisissa ympäristöissä esiintyvät ongelmat, joiden ratkaisuun PowAir-tuotteet ovat alun perin suunniteltu.

Tuotteilla on loistavat hajunpoisto-ominaisuudet ja tuoteperheestä löytyy suuri määrä erilaisia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Käyttötarpeita löytyy elämän eri tilanteista aina teollisuudesta kotikäyttöön, joihin kaikkiin voi käyttää eri tuotteita.

Käyttökohteita voi olla esimerkiksi: kodit joista löytyy kotieläimiä, liikuntatilojen puku- ja kuivaushuoneet, julkiset vessat, ”bajamajat” ja virtsan hajut, pubit ja yökerhot.

Katso lisää esimerkkejä käyttökohteista ja tuotteen valintaopas: http://www.purenorth.fi/index.php?id=tuotevalintaopas

Mitä eroa on PowAirilla ja ilmanraikastimella?

Toisin kuin ilmanraikastimet, jotka vain peittävät hajun, PowAir aidosti poistaa hajun. Valmistajan oma sekoitus luonnollisia, korkealaatuisia kasviperäisiä eteerisiä öljyjä neutraloi hajut molekyylitasolla.

Tästä klikkaamalla pääset suoraan valikoimamme PowAir tuotteisiin!